Ναπολέοντος Ζέρβα 6, Θεσσαλονίκη | 2310 835 463 | info@coverac.com.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σε όλη την Ελλάδα μέσω

για αγορές άνω των 100 €
100% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εγγυημένη εξυπηρέτηση

Τηλεφωνήστε στο 2310835463 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00- 19:00, Τεταρτη 10:00 - 15:00 και Σάββατο 09:00- 13:00, μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Το τηλεφωνικό κέντρο σας εξηπηρετεί μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Μπορείτε να επηκοινωνήσετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε άλλες γλώσσες.

 

• Να απαντήσει με τον πλέον αξιόπιστο τεχνικά τρόπο σε κάθε ερώτησή σας, σχετικά με προβλήματα της κατασκευής σας

• Να σας βοηθήσει να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε

• Να σας βοηθήσει με τις διαδικασίες της online αγοράς σας

Οι πληροφορίες και οι υποδείξεις που δίνονται από την τηλεφωνική υποστήριξη της Βιοτεχνίας για την χρήση και την εφαρμογή των προιόντων πού πωλούνται από την Βιοτεχνία βασίζονται στην γνώση και εμπειρία της εταιρείας και είναι συμβουλευτικές.

Σε καμία δε περίπτωση δεν μπορεί να θεμελιωθεί εναντίον της η οποιαδήποτε ευθύνη για τις παρεχόμενες αυτές βοηθητικές πληροφορίες δεδομένου ότι αυτές δίνονται εκτός των άλλων θεωρώντας τις περιγραφές του πελάτη όσο αφορά τις επιτόπιες συνθήκες αξιόπιστες, κάτι το οποίο δεν μπορεί με κανένα τρόπο να διασφαλιστεί.

Supported by

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων